Перша леді України Олена Зеленська часто ділиться важливими політичними новинами і досягненнями для блага всієї країни на особистій сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,7 мільйонів людей.

Олена Зеленська поділилася новими успіхами в просуванні свого масштабного проекту - реформи шкільного харчування, метою якого є зміна харчових звичок і меню дітей в навчальних закладах. Перша леді запустила новий інтернет-портал "Знаїмо" спільно з міжнародною організацією "ЮНІСЕФ", Посольством Швейцарської Конфедерації в Україні, Міністерством освіти і науки, а також швейцарсько-українським проектом DECIDE і "Діємо для здоров'я".

Скріншот з Instagram, Олена Зеленська
Скріншот з Instagram, Олена Зеленська

Назва "Знаїмо" має великий сенс, адже його розшифровка - "Знаємо, що їмо". В даному інтернет-клубі педагоги зможуть дізнатися все про нові стандарти здорових і смачних шкільних обідів, батьки - про вивчення правил здорового харчування вдома, а учні матимуть можливість самостійно ознайомитися з інформацією і перевірити свої знання за допомогою тестів.

"Бо наша мета – більше ніж просто змінити шкільне меню. Ми прагнемо змінити харчові звички українців. Якщо це вдасться з нинішніми школярами – виросте покоління здорових і свідомих людей. Це, звичайно, не робиться за день чи навіть за рік. Та хтось має розпочати", - написала Олена Зеленська.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, Олена Зеленська навчить українців тактовно спілкуватися, почала зі школярів: "Відрізнятися - це нормально"

Як повідомляв Знай.uа, Олена Зеленська заявила про проблеми українських жінок: "Втричі складніше стати керівником"

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська висловилася про війну: "Може зупинити тільки любов"