У їдальні української школи помітили тарганів. Про це повідомляє телеграм-портал Народний Ревізор.

На українські школи не скаржиться тільки ледачий. Низькі зарплати вчителів, які вбивають всю мотивацію викладати предмет, безліч зайвої бюрократії, а також погане бюджетне фінансування робить свою справу. Найбільше, батьків турбує антисанітарія в школах. Це часто призводить до сумних випадків отруєння або поширення ряду харчових інфекцій.

Таргани-спеціалісти, фото digitalnature
Таргани-спеціалісти, фото digitalnature

На школу в Одесі поскаржилися українці. У їдальні навчального закладу виявили величезного рудого таргана. Комаха безперешкодно повзає по стіні їдальні і, ймовірно, відчуває себе добре.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Аліна Валеріївна, тут тарган!!!"Коротко про те, як розважають дітей в одній зі шкільних їдалень. Одеса, 73 школа",-повідомляє телеграм-портал.

Нагадаэмо, агресивна матуся накинулася на вчительку через скаргу на її сина 6-класника: побила ногами на очах у дітей і втекла. Причиною скандалу стала скарга педагога на погану поведінку учня, який заважав навчальному процесу, відволікав інших дітей і грав на телефоні.
Також Знай повідомляв, більше відпочивають восени, але влітку сидітимуть за партами: в Україні навчальний рік закінчиться на тиждень пізніше. Справа в тому, що через тритижневі осінні канікули, навчальний рік у Харкові закінчиться тільки в червні, а не в травні.
Раніше Знай писав, млинці у файлі для паперів і дешеві макарони: дітей у школі нагодували канцерогенами і залякали батьків. В Ужгородській школі № 6 дітям у їдальні видали на сніданок млинці у канцелярських файлах. Правоохоронці та управління освітою вже вивчають цей інцидент.