Для всіх українських водіїв, а також відповідальних пасажирів, з'явилися дуже важливі новини. Справа в тому, що в Україні (станом на вечір понеділка, 13 Грудня) роздрібні ціни на бензин і дизельне паливо, в порівнянні з попереднім торговим днем не змінилися. Однак, ціна автогазу в середньому підскочила майже на 2 копійки.

Про це стало відомо завдяки даним моніторингу "Консалтингової групи А-95".

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

За даними моніторингу, середні роздрібні ціни на бензин А-92 становлять 29,50 гривень за літр (+0,00 гривень), на бензин А-95 - 30,26 гривень за літр (+0,00 гривень), на дизельне паливо - 29,52 гривень за літр (+0,00 гривень), на автогаз - 19,07 гривень за літр (+0,02 гривень).

Середні ціни на автопаливо, скріншот: Minfin
Середні ціни на автопаливо, скріншот: Minfin

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам дуже важливий факт. Справа в тому, що починаючи з першого дня зими, 1 грудня, розрахункові ціни для бензину було знижено на з 27,15 до 25,88 гривень за літр, для дизельного палива - з 23,83 гривень до 23,27 за літр.

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Тобто з урахуванням максимальних націнок вартість бензину в роздробі не може перевищувати 30,88 гривень за літр, дизельного палива - 30,27 гривень за літр.

Раніше повідомляли, актуальні ціни на бензин в Україні під кінець 2021 року: чого очікувати найближчим часом.

Як повідомляв Знай.uа, зливати не вийшло, вирішив забрати "бонусами": українцю впаяли термін за хитру схему шахрайства на АЗС.

Знай.uа писав, ціни на АЗС в грудні: скільки коштує заправити повний бак бензину або дизеля.