На сторінці в соціальній мережі Instagram глави держави Володимира Зеленського з’явився новий допис, присвячений його ініціативі з підвищення фізичної активності українців.

Він нагадав, що спорт має важливе значення для здоров’я нації, опублікувавши свій знімок у тренажерному залі.

«Добрий ранок всім!!! Друзям і тим, хто заздрить. #ЗдороваУкраїна», - похвалився досягненням президент. Для тренування голова держави обрав чорну футболку із логотипом фірми Nike. Позаду нього можна побачити гантелі, гирі та інше приладдя для силового спорту.

Скрін, Instagram Зеленський
Скрін, Instagram Зеленський

Не зважаючи на напружений графік, президент не втрачає чудової фізичної форми та продовжує тримати себе в тонусі завдяки тренуванням.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"А хто йому заздрить?", "А чому заздрити?", - дивуються в коментарях до його повідомлення українці, які підписані на його особисту сторінку. До слова, у президента Зеленського вже понад 9,2 мільйони читачів у цій соціальній мережі.

Скрін, Instagram Зеленський
Скрін, Instagram Зеленський

Нагадаємо, Олена Зеленська показала найбільшу братську могилу, як за часів Голодомору - нагадує Бабин Яр: "Не шкодували ні жінок, ні дітей"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська розповіла про українців те, чого ніхто не знав - таким може бути навіть ваш сусід: "Кожен 10, хто їде..."

Знай.ua писав, Олена Зеленська пояснила, на які таблички варто звертати увагу в супермаркеті: "Таким повинен бути кожен"

Крім того, нагадаємо, що подорожчає все – від інтернету до квартир: українці вимагають не підписувати закон 5600 і ось чому. Долучилися і нардепи – в Раді зареєстровано більше 20 законодавчих "вето"-ініціатив.