Відома українська компанія, що надає послуги доставки "Нова пошта" оновила свої тарифи на 2022 рік.

Як повідомила пресслужба компанії, в новому році українців чекатиме чимало нових послуг і тарифів. Зокрема, планується зафіксувати на весь рік ціну на доставку документів. Вона становитиме 40 гривень (у вартість буде включений фірмовий картонний конверт). Тариф в 35 гривень на доставку в Поштомат продовжать до кінця першого кварталу, в нього вже входитиме комісія післяплати.

Крім того, з 1 квітня вартість доставки в пошти в планах компанії підвищити до 45 грн, незалежно від географічного напрямку і ваги відправлення по всій території України.

"Нова пошта", скріншот: Youtube
"Нова пошта", скріншот: Youtube

"Третє оновлення - тариф за доставку, коли покупці відразу після огляду у відділенні хочуть повернути посилку з невідповідним товаром. Це зручно і вигідно представникам e-commerce, на чиї плечі лягали основні витрати за такі відправлення. З 2022 року вартість складе 15 гривень за посилку вагою до 30 кг, що істотно нижче вартості базового відправлення", - повідомили в компанії.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

З 2022 року також оновляться тарифи на доставку кур'єра з адреси. За будь-яку посилку вагою до 30 кг треба буде доплатити 30 гривень, понад 30 кг - 90 гривень за кожні 100 кг (тарифікація як у вантажу). Зміни також торкнуться і тарифних зон. З 1 квітня їх планують спростити і розраховувати в залежності від пунктів призначення по трьох зонах:

  • по місту та його передмістю;
  • між містами України;
  • з/в селище міського типу або село.

При доставці в межах міста і передмістя введуть три тарифи за вагою посилок:

  • маленька - до 2 кг;
  • середня - до 10 кг;
  • велика - до 30 кг.

Нова Пошта, фото: Знай.ua
Нова Пошта, фото: Знай.ua

Нагадаємо, роботи-кур'єри побачили сніг і злякалися: застрягли посеред заметів з їжею і далі ні кроку

Як повідомляв Знай.uа, в "Дії" з'явилися ще сім нових послуг: як оформити субсидію, пенсію та довідки про стаж онлайн

Також портал Знай.uа писав, що госбюджет - 2022 готує "сюрпризи": мільярди на утримання VIP-кварталу, мінімалка 6700 і урізання субсидій