Українець поскаржився на "Нову пошту" через неякісну доставку. Виявилося, що коробка в якій була посилка пом'ята і навіть порвана.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Чорний список".
Так, стало відомо, що українець поскаржився на "Нову пошту" через пошкоджені посилки. Виявилося, що йому не вперше приходить посилка в якій дуже пом'ята і порвана коробка.

Посилка "Нова Пошта", фото ТГ "чорний список"
Посилка "Нова Пошта", фото ТГ "чорний список"

Коли чоловік намагався з'ясувати, чому посилка в такому стані, працівники компанії тільки переводять стрілки один на одного.

"Нова Пошта. Ось так приходить вже не перший раз мій вантаж. І хто винен запитаєте ви. Ніхто, виявляється. Питаю вантажника: "чому так дійшло?"Проста відповідь:"Це не я, так прийшло". Хто винен, питаю керівника відділення?"Проста відповідь:" Це не я ж, доставляю вантаж", — сказано в повідомленні.

Посилка "Нова Пошта", фото ТГ "чорний список"
Посилка "Нова Пошта", фото ТГ "чорний список"

Чоловік попросив працівників "Нової Пошти" замінити коробку, яка була пошкоджена їх співробітниками, проте у відповідь отримав відмову.

"Дуже сумно, що ніхто не хоче брати відповідальність за свою роботу. Причому дану тару я оплатив і хочу отримати її для подальшого використання. Попросив замінити. Відповідь керуючого: "я що буду платити за це?",- розповів чоловік.

Скріншот допису
Скріншот допису

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадавши, "влетів "на 90 тисяч гривень: шахраї за допомогою" Нової Пошти " обкрадають українців. Шахраї продовжують придумувати нові схеми у відділеннях поштового оператора

Раніше Знай писав, що "нова пошта" надіслала українцю "труну" за 750 гривень, ціною товару: "можна покласти рояль і зверху сісти самому"

Також Знай повідомляв, що шахраї під виглядом "Нової Пошти" запропонували виграти гроші: але вийде тільки віруси. "Нова пошта" попередила українців про існування шахраїв, які пропонують виграти гроші в акції