В умовах пандемії "Нова пошта" планує розширити доставку посилок безконтактним способом, використовуючи мережу своїх поштоматів. Для цього будуть вжиті заходи щодо збільшення кількості точок до 17 000 по всій Україні.

Як повідомляє сайт "Нової пошти", до кінця року вводиться єдиний акційний тариф, і за 35 гривень можна замовити доставку посилки в поштомат в будь-якому напрямку. Вага посилки не повинна перевищувати 20 кг, а розміри - 40х50х30 см, щоб вона змогла поміститися в комірку. Оціночна вартість відправлення повинна бути в межах 6000 гривень. Відзначається, що під час дії акції послуги "Грошовий переказ" і "Контроль оплати" не будуть обкладатися комісією.

скриншот novaposhta.ua
скриншот novaposhta.ua

Для того, щоб забрати відправлення з поштомату, необхідно виконати кілька дій:

  • Виберіть доставку в Поштомат "Нової пошти" при замовленні товару через Інтернет
  • Скористайтеся мобільним додатоком або сайтом "Нової пошти" в розділі "трекінг" для оплати замовлення.
  • Повідомлення на телефон або в додатку повідомить про те, чи прибуло замовлення в поштомат.
  • Отримати посилку можна буде за допомогою мобільного телефону, на який встановлено мобільний додаток. У розділі "Мої відправки" необхідно вибрати експрес-накладну, далі натиснути кнопу "відкрити комірку".

Якщо з якоїсь причини ви не встигли забрати свою посилку, а дверцята закрилися – скористайтеся кнопкою "Відкрити комірку повторно".

скриншот novaposhta.ua
скриншот novaposhta.ua

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Знай.ua нагадує: "Влетів" на 90 тисяч гривень: шахраї за допомогою "Нової Пошти" обкрадають українців

Як раніше повідомляв Знай.ua: Клієнт "Нової Пошти" отримав биті посилки кілька разів поспіль, вантажник розгубився: "Це не я, так прийшло"

Також Знай.ua писав: "Нова пошта" надіслала українцю "труну" за 750 гривень, за ціною товару: "Можна покласти рояль і зверху сісти самому"