В Америці, в штаті Пенсільванія, невідомі люди застрелили 14-річного хлопчика, який чекав автобус на зупинці після школи у Філадельфії.

Про цей страшний випадок повідомили у виданні The Associated Press.

Інцидент стався в понеділок, 29 листопада, близько 15:30 за місцевим часом. Двоє невідомих безпідставно відкрили вогонь і зробили не менше 36-ти пострілів. За словами місцевої поліції, в дитину потрапили 18 куль.

Від отриманих травм неповнолітній помер у лікарні. Мотиви нападників досі залишаються невідомими. У той же час поліцейські допитали свідків з аптеки, розташованої неподалік від місця злочину, а також отримали запис з камери відеоспостереження.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Ніяких звинувачень поки не висували, триває розслідування. Ми втратили ще одне молоде життя через безглузде застосування вогнепальної зброї - четвертого з учорашнього дня. Хоча ми не можемо повернути тих, кого втратили, Департамент поліції Філадельфії забезпечить повне розслідування цих справ", - повідомила комісар поліції Даніель Аутло.

Зазначається, що з початку 2021 року у Філадельфії зареєстрували 508 вбивств, що є найвищим показником з 1990 року. Це на 12% більше, ніж в цей же період минулого року. Понад 30 загиблих були неповнолітніми.

Нагадаємо, одного з міністрів Зеленського хотіли вбити: Денис Монастирський скликає журналістів

Як повідомляв Знай.uа, 8 людей загинуло і ще 7 поранили: тематична вечірка по "Грі в кальмара" на Хеллоуїн закінчилася трагедією

Також портал Знай.uа писав, що в популярному напої виявили отруйну речовину, що викликає звикання: дали два дні, щоб прибрати з полиць