У Рівному двоє неповнолітніх напали на жінку і порізали її ножем.

31 серпня в поліцію надійшло повідомлення, що поруч з дитячими майданчиками на вулиці Чорновола на жінку напали з ножем. Один з двох невідомих зміг завдати кілька ударів у спину, передає портал Національної поліції Рівненської області.

42-річну постраждалу, яка відводила своїх дітей з садка в школу і піддалася нападу, доставили в лікарню.

Правоохоронці затримали ймовірних злочинців. У нападі підозрюються два п'ятнадцятирічних братів-близнюків. Їх доставили в Рівненське районне управління поліції, де вони дають поспілкувалися зі слідчими в присутності своїх батьків.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На даний момент правоохоронці почали судове розслідування. На даний момент відносно підлітка, який підозрюється в нападі на жінку з ножем, вирішується питання про запобіжний захід.

Також в Інтернеті з'явилося відео, в якому можна побачити обставини події. На ньому один з хлопців кидається на жінку, після чого вона падає на землю. Коли підозрювані запитали, чому вони це зробили, вони відповіли, що їм було цікаво подивитися.

Нагадавши, 640 афганців набилися у вантажний літак США, щоб втекти із захопленого талібами Кабула: Ноїв ковчег. Американський вантажний літак евакуював з Кабула 640 афганців

Як повідомляв портал " Знай.ua", "Жінці відрубали пальці через манікюр": хто опинився в небезпеці в Афганістані після приходу талібів. "Талібан" дозволяє видавати заміж дівчат молодше 16 років

Як повідомляє портал "Знай.uа" Молодий Львівський курсант загинув під час урагану разом з коханою: дерево обвалилося прямо на голову