Тепер українці можуть завантажити в додатку "Дія" свій сертифікат про вакцинацію проти Covid-19 в PDF-форматі.

Такою інформацією поділився міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму Telegram.

Відзначається, що раніше це можна було зробити тільки через портал. Тепер же користувачі додатка можуть без проблем завантажити потрібний документ у PDF-форматі. Нагадаємо, що за допомогою сертифіката про вакцинацію можна без проблем проїхатися в громадському транспорті і відвідати різні розважальні та ресторанні заклади в "червоних" і "жовтих" зонах в Україні.

Сертифікат про вакцинацію, фото з hromadske
Сертифікат про вакцинацію, фото з hromadske

"Зробили це для вашої зручності, так як відвідування центрів масової вакцинації, спілкування з користувачами показало, що багато хто все одно додатково скачують сертифікат з порталу, роблять скріншоти QR. Тепер в кілька кліків можете це зробити в додатку", - написав міністр.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що як перевірити дійсність covid-сертифіката і згенерувати QR-код: відповіді експертів додатку "Дія"

Нагадаємо, що в Україні посилять карантин і змінять термін дії сертифіката: кому загрожують штрафи від 34 до 170 тисяч гривень. У регіонах, що потрапляють в "жовту" зону, змінять правила роботи і відвідування різних закладів.

Як повідомляв Знай.uа, в "Дія" знайшли слабкі місця, кіберексперт оцінив небезпеку для українців

Також портал Знай.uа писав, що заворушення після мітингу антиваксерів спровокували копів на стрілянину: є поранені, навколо дим і вибухи