З'явилися нові подробиці розслідування смертельної ДТП за участю 16-річного Миколи Харківського.

Стало відомо, що батьком неповнолітнього водія, який влаштував смертельну аварію в місті Харкові, хочуть притягнути до кримінальної відповідальності за двома статтями. Про це повідомив спікер прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко виданню "Суспільне".

16-річний винуватець ДТП у Харкові, кадр з відео
16-річний винуватець ДТП у Харкові, кадр з відео

Як розповів Чубенко, на батьків відкрито кримінальне провадження за статтею 287 Кримінального кодексу України за допуск до керування транспортними засобами людей, які не мають права керувати, і за статтею 166 - за невиконання батьками їх обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки.

Зазначається, що стаття 287 передбачає покарання від штрафу до п'яти років позбавлення волі. Стаття 166 - обмеження або позбавлення волі від двох до п'яти років.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Залучити батьків наполягає сторона потерпілих, які в страшній аварії втратила 58-річного члена сім'ї.

Раніше ми писали про те, що судимий син чиновника: що відомо про винуватця моторошної ДТП з дітьми в Харкові

Нагадаємо, що 16-річний мажор Микола Харківський відмовився здати кров для експертизи: історія Зайцевої повторюється

Як повідомляв Знай.uа, поліція Харкова відкрила справу через погрози на адресу адвоката 16-річного водія Infiniti: "Будемо наполягати"

Також портал Знай.uа писав, що адвокати хочуть довести, що 16-річний мажор не єдиний винний у ДТП у Харкові: зроблять це безкоштовно