На трасі Київ-Одеса сталася аварія за участю народного депутата від партії "Слуга народу". Як стверджує журналіст і блогер Костянтин Андріюк, саме "слуга" Олексій Ковальов вранці, 15 листопада, потрапив в аварію на одеській трасі. ДТП сталася приблизно об 11:00 на 42 км автодороги Київ-Одеса.

Дуже схоже на те, що водій Mercedes-Benz S 560 їхав з такою швидкістю, що не встиг загальмувати перед розгортається фурою. Але далі робота слідчих — - написав Андріюк у своїх соцмережах.

Олексій Ковальов, фото: Facebook
Олексій Ковальов, фото: Facebook

За його даними, за кермом " мерса "перебував 32-річний Олексій Ковальов, член партії"Слуга народу". Попередній діагноз у потерпілого нардепа: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закрита травма лівого променевого зап'ястя, забій колінного суглоба.

ДТП зі "слугою народу" Ковальовим, фото: Нацполіція
ДТП зі "слугою народу" Ковальовим, фото: Нацполіція

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як стверджує Андріюк, перевірка Ковальова на алкоголь дала негативний результат.

ДТП зі "слугою народу" Ковальовим, фото: Нацполіція
ДТП зі "слугою народу" Ковальовим, фото: Нацполіція

Патрульна поліція Київської області 15 Листопада повідомляла про дорожньо-транспортну пригоду за участю вантажівки MAN і легковика Mercedes-Benz. За даними свідків, водій Mercedes на високій швидкості в'їхав у вантажівку, що розверталася.

Андріюк пише, що Mercedes-Benz S 560-2018 року випуску відсутній в декларації нардепа Ковальова. Таке авто станом на сьогоднішній день коштує $87 тисяч.

Раніше повідомляли, пускають в салон без сертифіката і працюють нелегально: українським маршрутникам пообіцяли тотальні перевірки.

Як повідомляв Знай.uа, процедура огляду на стан сп'яніння: що потрібно знати водієві, щоб не втратити 17 тисяч гривень.

Знай.uа писав, у водійських правах українців додадуть нову позначку-важливі дві цифри.