Нардепи зі "Слуги народу" обрали нового голову, і це не Микола Тищенко: єдиний кандидат

Новою керівницею партії "Слуга народу" стала Олена Шуляк, будучи єдиною кандидаткою на цю посаду.

Питання обрання керівництва було основним в ході обговорення на з'їзді "Слуг народу". Кандидатура Шуляк була запропонована Олександром Корнієнко. За його словами, їй вдалося домогтися прийняття важливих реформ та ініціатив.

До цього обговорювалися кандидатури Андрія Мотовиловця, Євгенії Кравчук, Миколи Тищенка та Галини Янченко. Олені Шуляк 45 років, родом вона з Києва і закінчила Український транспортний університет на факультеті "Економіка і управління в будівництві".

Олена Шуляк у День Вишиванки
Олена Шуляк у День Вишиванки

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Володимир Зеленський обнадіяв наляканих українців у "червоних" зонах: "Спостерігається стабілізація"

За інформацією, епідеміологічна ситуація в країні повільно, але впевнено поліпшується. У порівнянні з минулим тижнем, кількість хворих зменшилася. Це означає, що у регіонів є шанс вибратися з" червоної " зони, а в українців повернутися до колишнього життя без карантинних обмежень.

Але, в офісі Президента поспішили повідомити про те, що Вінницькій області, за показниками захворюваності, загрожує "червона" зона. А ось якщо в Луганській і Херсонській областях збережеться позитивна динаміка, є ймовірність переведення в "жовту" зону. Також зазначили, що тільки за минулий тиждень 1,6 мільйона людей зробили вакцинацію

Карантин в Україні, кадр з відео
Карантин в Україні, кадр з відео

Володимир Зеленський роздасть вакцинованим українцям по тисячі

Володимир Зеленський вирішив створити програму для підтримки тих, хто найбільше постраждав під час карантину - працівників у сферах креативного, спортивного та транспортного сектору економіки. Кожен, хто встиг зробити дві дози зможе отримати одну тисячу гривень через додаток "Дія".

Програма стартує 19 грудня, з держбюджету на неї виділили близько 3 млрд гривень. Поки це стосується тільки "обраних", але за словами Президента, зовсім скоро державну допомогу зможуть отримати і всі українці.

Сотні шкіл стали "заручниками" цін на опалення: економлять карантином - у Раді вимагають дій МОН

На численну кількість обурень керівництва шкіл з різних регіонів України з приводу вимушено закритих шкіл звернули увагу і у Верховній Раді.

"Школи, де щеплено 100% педагогів, вже повинні вийти і працювати. Я розумію, що голови ОТГ зараз у складній ситуації-ціна на газ для бюджетних установ реально виросла. Це - не 8,5 грн за кубометр , як було минулого року, і не така, як для населення: Я знаю реальні цифри від 16 до 38 грн. Тому, насправді, голови ОТГ затягують вихід дітей на навчання і переводять на дистанційне", - зазначає Секретар Комітету ВРУ з питань освіти, науки та інновацій Наталія Піпа.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Олю Полякову взяли "в заручники" на Мальдівах: залишається разом з ридаючою дочкою

Виконавиця разом з сім'єю знову опинилася на відпочинку, на райських островах - Мальдіви. Якось вона зізналася, що у неї дуже багато планів, через які і сил має бути предостатньо. Через це у неї є всього кілька днів, щоб відпочити, розслабитися і прийматися за все підряд.

Стало відомо, що "відпочинок" триває, адже українці просто не встигли на літак. Як відомо, в день відльоту зламався гідроплан, через що вони і не встигли на рейс. І це призвело до того, що Маша засмутилася, так як 17 числа у неї був намічений перший сольний концерт.

Скрін, Instagram Полякова з донькою Машею
Скрін, Instagram Полякова з донькою Машею