На Донбасі бойовики обстріляли населений пункт, фото: Facebook
На Донбасі бойовики обстріляли населений пункт, фото: Facebook

Донецькі бойовики відкрили вогонь по мирному селищу, під завалами опинилися люди

З Донбасу, де українські захисники сміливо намагаються зберегти цілісність своєї землі, прийшли доволі тривожні новини. Справа в тому, що путінські бойовики відкрили вогонь із заборонених мінометів калібру 120мм у напрямку Невельського - поранення отримав водій-санітар. Його госпіталізували, він у важкому стані.

Історія з маршрутником у Сумах, скріншот: Facebook
Історія з маршрутником у Сумах, скріншот: Facebook

"Я тут сплю, шо сталося": п'яний маршрутник, ховаючись від копів, "замаскувався" під пасажира

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З міста Суми "приїхали" дуже дивні новини. Поліцейські буквально грали в хованки з не дуже тверезим водієм міської маршрутки. Справа в тому, що цей водій вирішив сховатися від копів, прикинувшись сплячим пасажиром. Відео погоні за маршруткою і спілкування з водієм опублікувала в мережі Facebook патрульна поліція Сумської області.

Євгеній Єнін, Михайло Федорів, хакер, що підробив "Дію"
Євгеній Єнін, Михайло Федорів, хакер, що підробив "Дію"

21-річний українець, який підробив "Дію", отримав посаду в Мінцифри: "Хакер займається..."

Юний українець, який кілька тижнів тому майстерно підробив мобільний додаток з держпослугами "Дія", отримав посаду - 21-річний хлопець став радником заступника міністра Мінцифри. Про це більш детально розповів українським журналістам глава Мінцифри Михайло Федоров.

Поліцейський, скриншот youtube  Поліція Житомирщини
Поліцейський, скриншот youtube Поліція Житомирщини

А голову ти вдома не забув? Українець заплатить 17 тисяч гривень за те, що не взяв з собою паспорт

У селі Хмелів, що знаходиться в Роменському районі Сумської області, чоловіка, який перебував на вулиці без документів, що засвідчують його особу, обклали штрафом у розмірі 17 тисяч гривень. Ця подія трапилася тому, що на території України тривають карантинні обмеження, а Кабміном було прийнято постанову, за якою до 31 грудня цього року громадяни повинні перебувати на вулиці, маючи при собі документи.

ПриватБанк, фото: znaj.ua 
ПриватБанк, фото: znaj.ua 

Голодний термінал "ПриватБанку" зажував 6000 гривень, Українка залишилася наодинці з проблемою

Буквально за останні кілька місяців українці стали частіше скаржитися на сервіс одного з найбільших банків країни "ПриватБанк". Справа в тому, що в державній фінустанові часто виникають проблеми технічного характеру. Заміна банкоматів і терміналів, яка пройшла пару років тому - не допомагає. На доказ цьому є історія, яка трапилася з українкою, жінка внесла готівку в термінал, після чого він просто "згас".