Буквально за останні кілька місяців українці стали частіше скаржитися на сервіс одного з найбільших банків країни "ПриватБанк". Справа в тому, що в державній фінустанові часто виникають проблеми технічного характеру. Заміна банкоматів і терміналів, яка пройшла пару років тому - не допомагає.

На доказ цьому є історія, яка трапилася з українкою, жінка внесла готівку в термінал, після чого він просто "потух".

Про це стало відомо завдяки новому зверненню незадоволеної клієнтки "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

ПриватБанк, фото: znaj.ua
ПриватБанк, фото: znaj.ua

"Я, Божко Анастасія 11.11.21 о 22:35 за адресою проспект Леся Курбаса 6 Г (магазин Велмарт) зі своєю подругою поповнювала карту на 6000 грн. Після всовування останньої купюри, термінал згас, просто вимкнувся, а гроші на рахунок не надійшли.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відразу ж зателефонувала на 3700 і у мене прийняли заявку на повернення коштів, сказали чекати добу, сьогодні подзвонила дізнатися, а заявку відхилено, оператор зробив повторну заявку. Хотілося б дізнатися коли буде повернуто кошти і хто нестиме відповідальність за такі збої!!! У мене це останні гроші і потрібні мені терміново!!!", - розповіла клієнтка банку.

Відгук незадоволеної клієнтки, скріншот: Minfin
Відгук незадоволеної клієнтки, скріншот: Minfin

Варто зазначити, що представники банку відповіли українці стандартним повідомленням, без будь-яких подробиць і попросили дати їм більше інформації.

Раніше повідомляли, хитрі красуні з Tinder придумали нову аферу: як ласих до розваг чоловіків розводять на гроші.

Як повідомляв Знай.uа, клієнт ПриватБанку намагався перевести 12 тисяч і втратив гроші: "З одного рахунку списалися, на інший не прийшли".

Знай.uа писав, в "Ощадбанку" пенсіонерці, яка втратила чоловіка, підсунули старезну купюру - розплатитися неможливо: "Родичі прислали".