Українцям показали стандартний обід військових у вищому навчальному закладі в Житомирі.

У Telegram-каналах "Чорний список" і "Народний Ревізор" зазвичай розміщують скарги українських споживачів на неякісні і зіпсовані продукти, на роботу співробітників супермаркету або ж погані умови зберігання товарів.

Цього разу українцям показали, чим годують юних солдатів у їдальнях. На опублікованих кадрах можна побачити досить скромний обід майбутніх захисників нашої країни, який пропонують у Житомирському військовому інституті імені С. П. Корольова. У молодих бійців на тарілці - картопляне пюре, пісний суп, пару шматочків хліба, і жодного грама м'яса.

Скріншот з Telegram-каналу
Скріншот з Telegram-каналу

Скріншот з Telegram-каналу
Скріншот з Telegram-каналу

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Вегетаріанський набір для військових. Очевидно, м'яса на всіх не вистачило", -написали в Telegram-каналі"Народний Ревізор".

Скріншот з Telegram-каналу
Скріншот з Telegram-каналу

Раніше ми писали про те, що українці поскаржилися на рибу з синіми кишками в популярному супермаркеті: "Напевно померла своєю смертю"

Нагадаємо, що продавці без докорів сумління продають українцям гнилу хурму: таку й задарма страшно взяти. Продавці на відомому одеському ринку ящиками продають зіпсовану і запліснявілу хурму, за дуже зниженими цінами.

Як повідомляв Знай.uа, украінец купив виючу пральну машинку - майстер не допоміг, а в компанії робити заміну відмовилися: "Тихо прати тільки руками"

Також портал Знай.uа писав, що голодні пенсіонери накинулися на дешевий хліб у супермаркеті-серце розривається: "Ріжуть на шматочки і заморожують"