Українцям пропонують згнилі овочі та фрукти за уцінкою в популярному супермаркеті.

Споживачів вже давно не влаштовує якість пропонованих товарів від українських виробників, тому вони залишають масу скарг в різних соцмережах у відкритому доступі. Однією з головних причин обурення є торгові лавки магазинів, які рясніють зіпсованими товарами з давно закінченими термінами придатності.

Магазин, фото: Знай.ua
Магазин, фото: Знай.ua

Жінка натрапила в магазині "Копійка", в місті Первомайську, на візок із зіпсованими продуктами, які продавці пропонували придбати по привабливій знижці. В асортименті були помідори черрі з цвіллю по 13 грн, згнила капуста, хурма і багато іншого. Коли українка почала активно знімати зіпсовані товари на камеру, до неї підбігли співробітники магазину і попросили зупинити зйомку, а також хотіли прибрати продукти з торгового залу.

"Такий товар повинен бути списаний і викинутий на смітник, а не лежати у продажу", - написали в Telegram-каналі "Чорний список".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Скріншот з коментарів, Telegram-канал
Скріншот з коментарів, Telegram-канал

Скріншот з коментарів, Telegram-канал
Скріншот з коментарів, Telegram-канал

Нагадаємо, що українцю впарили "французькі" пряники замість сиру: пити чай доведеться з цвіллю

Як повідомляв Знай.uа, українець натрапив на смугасту гусеницю в фаршированих перцях- ось-ось стане метеликом: "Смачного!"

Також портал Знай.uа писав, що українцям втюхали в'ялену виньку з білими опаришами, але поспішили заспокоїти - "Значить натурпродукт!"