Відома російська акторка Олена Сафонова потрапила в ДТП в центрі Москви.

Стало відомо про автомобільну аварію, учасницею якої стала заслужена артистка Російської Федерації. Олена Сафонова знайома численним шанувальникам завдяки ролям в "Зимовій вишні", "Очі чорні", "Жіноча власність" і в десятках інших успішних фільмах.

65-річна акторка потрапила в страшну ДТП на проспекті Миру у напрямку до центру Москви. Вона була за кермом автомобіля Hyundai, коли водій BMW грубо порушив правила дорожнього руху і з'їхав на зустрічну смугу, буквально протаранивши машину артистки. Всього в ДТП постраждали три легкових автомобіля. За попередніми даними, Олену Сафонову госпіталізували в лікарню з переломами ребер і надколінника.

Аварія з Сафоновою, фото з ТК Shot
Аварія з Сафоновою, фото з ТК Shot

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше ми писали про те, що 16-річний мажор Микола Харківський відмовився здати кров для експертизи: історія Зайцевої повторюється

Нагадаємо, що поліція Харкова відкрила справу через погрози на адресу адвоката 16-річного водія Infiniti: "Будемо наполягати"

Як повідомляв Знай.uа, прокляття Зайцевої: у Харкові дівчина на Infiniti збила на смерть пішохода слідом за 16-річним мажором. Трагічна ДТП знову потрясла всіх жителів Харкова, це друга смерть за тиждень.

Також портал Знай.uа писав, як винуватиця смертельної ДТП у Харкові Олена Зайцева відбуває покарання і чому платить копійки рідним загиблих: "Не на золоті копальні поїхала"