На одному з найпопулярніших ринків міста Одеси продають десятки кілограмів зіпсованої хурми.

У Telegram-каналах "Чорний список" і "Народний Ревізор" зазвичай розміщують скарги українських споживачів на неякісні і зіпсовані продукти, на роботу співробітників супермаркету або ж погані умови зберігання товарів.

Цього разу небайдужі відвідувачі одеського ринку "Привоз" зафіксували на камеру кілька ящиків гнилої і запліснявілої сезонної ягоди - хурми. Продавці сподіваються "сплавити" зіпсований товар за привабливою ціною і з божевільною знижкою, тільки б не піти в мінус.

Скріншот з Telegram-каналу
Скріншот з Telegram-каналу

Скріншот з Telegram-каналу
Скріншот з Telegram-каналу

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що згідно санітарним нормам, продукція в такому стані на прилавку не повинна бути присутня. Вона повинна списуватися і утилізуватися. Наявність такої продукції на прилавках свідчить про відсутність контролю з боку відповідних органів, а також про відсутність елементарних знань, або гірше того, совісті у торгуючих суб'єктів.

Раніше ми писали про те, що українцям разом з креветками в супермаркеті підсунули живу "гидоту": "Жерти тарганів?!"

Нагадаємо, що украінець замовив картоплю з доставкою з популярного супермаркету, а привезли гниль: "Зажралися"

Як повідомляв Знай.uа, ртуть перед носом: у камері схову супермаркету знайшли пакетик з рідкою смертю

Також портал Знай.uа писав, що українцям впарюють рибу з холодильників, на які гидко дивитися: "На смітнику чистіше"