Столична влада розриває договори ще з чотирма перевізниками на 11 міських маршрутах.

Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов, повідомляється на офіційному сайті КМДА.

"Під час аудиторської перевірки конкурсних документів на перевезення пасажирів Києва було виявлено чергові фальсифікації, які призвели до надання необґрунтованої переваги перевізникам на низці маршрутів", – заявив Костянтин Усов.

Маршрутка, скріншот із відео
Маршрутка, скріншот із відео

Порушення зафіксовані на маршрутах:

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

- №224, 234, 539 і 559 - Союз-Авто;
- №231 - Базальт;
– № 421, 581, 155 і 516 - Кийтранс-2005;
- №517 і 402 - Універсал-Транс.

"Причина в тому, що більшість із 11 маршрутів на 76 одиниць рухомого складу дублювали існуючі комунальні маршрути і крали пасажиропотік у "Київпастрансу", – додав заступник голови КМДА.

Він також зазначив, що місто не планує укладати нові договори по більшості цих маршрутів – ні з комунальними, ні з приватними перевізниками.

Раніше ми писали про те, чому Київ заполонили старі маршрутки: журналісти розкрили хитру схему перевізників

Нагадаємо, маршрутчик оцінив життя переляканих українців у 10 гривень: гальма відмовили на повному ходу

Як повідомляв Знай.uа, невакцинованих українців чекатимуть поліцейські на ринках і в маршрутках

Також портал Знай.uа писав, що маршрутчик не пустив копа в салон перевірити сертифікати пасажирів: "Побажав щасливої дороги і пішов геть"