Жителі України часто скаржаться на умови і "самопочуття" громадського транспорту. Плачевний стан сидячих місць і самого салону, хамська і аморальна поведінка водіїв: все це наводить жах і викликає крайнє обурення.

Цього разу всю "красу" українського транспорту показав водій маршрутки №69 у місті Запоріжжі. Один з пасажирів хотів скористатися пільгами і безкоштовно проїхатися в маршрутці, на що водій відреагував дуже бурхливо, відмовив везти чоловіка і не посоромився в своїх виразах - добірний мат чули всі пасажири в громадському транспорті.

"Мені наср*ти, що ти говориш. Ти сів до мене в транспорт і будь люб'язний виконувати правила перевезення пасажирів, г*ндон, бл*ть ко*ченый", - грубо закричав на відео водій.

Злості маршрутника не було меж. У підсумку він заявив, що або пільговик виходить з транспорту, або ж він і зовсім відмовиться везти інших пасажирів.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Раніше ми писали про те, що маршрутчик виїхав назустріч, побився з водієм і "влетів" в копієчку: "П*дор гнійний"

Нагадаємо, що озвірілий водій побив 17-річного хлопця за "подорож на три літери": "Цирк за 10 грн". Підліток послав водія через те, що той не приймав пільгове посвідчення.

Як повідомляв Знай.uа, маршрутчик накинувся на пасажира з інвалідністю: "На весь салон..."

Також портал Знай.uа писав, що кияни просять відновити оплату готівкою в громадському транспорті: "Це незаконно"