"За" проголосувало 234 нардепи

Першими "санкціями" за висловлювання скандально відомої нардепки Галини Третьякової на адресу загиблого 33-річного парламентаря Антона Полякова стало її відсторонення від головування в Комітеті з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів на 5 днів. Сьогодні ж Верховна Рада розглянула додаткові покарання для неї. Які саме, дізнавалися Знай.ua.

Верховна Рада, Олена Кондратюк - фото ВРУ
Верховна Рада, Олена Кондратюк - фото ВРУ

234 – "за": хто голосував

Одним з перших питань сьогоднішнього пленарного засідання стало "Позбавлення народного депутата України Галини Третьякової права брати участь у 5 пленарних засіданнях Верховної Ради України".

З такою ініціативою до Регламентного Комітету звернулися представники абсолютної більшості політичних сил: "За майбутнє", "Батьківщина", "Слуга Народу", "Довіра" та ін.

В результаті "за" це рішення проголосувало 234 нардепа.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Голосування - скріншот
Голосування - скріншот

Нагадаємо, витівка голови Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галини Третьякової стосується її повідомлення у чаті "СН" з приводу загиблого Антона Полякова.

"У вашому партійному чаті керівник Комітету, який має піклуватися людьми, Галина Третьякова написала про смерть Антона Полякова "Одним ворогом менше". Вона всім відома відношенням до дітей, до країни. Це неприпустимо – яким би політичним опонентом не був пан Антон, людина померла", – повідомили тоді днардепи.

Г.Третьякова - скріншот
Г.Третьякова - скріншот

В цей час на адресу Третьякової із зали почали лунати крики "Ганьба!". І не стихали впродовж промови самої авторки цих слів, яка замість прохань про вибачення нахабно намагалася зробити винуватими самих виступаючих.

Галина Третьякова - фото obozrevatel
Галина Третьякова - фото obozrevatel

Разом з тим, від самої Галини Третьякової, що є головою Комітету питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, жодних офіційних вибачень так і не надійшло.

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.