Українцям розповіли, яким буде останній місяць осені. Яким буде листопад за прогнозом експерти, і чи очікувати снігу вже в цьому місяці.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми "Факти ICTV", де регулярно сповіщають про всі найактуальніші новини країни.

Дощі очікуються в більшості регіонів країни, однак, буде все ще досить тепло. Найтепліше буде на півдні – в Сімферополі та Одесі 14-17 градусів, можливі дощі.

Дощ, скріншот: YouTube
Дощ, скріншот: YouTube

Дещо холодніше, як зазначають синоптики, на сході України, в Донецьку та Харкові 11-14 вище нуля, синоптики обіцяють сильний дощ.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Сильні опади можливі в західній частині країни, але температура повітря досить комфортна для Листопада - 10-13 градусів тепла.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Раніше синоптики зазначили, коли в Україні може випасти перший сніг. Повідомляється, що статися це може вже в цьому місяці, однак, це буде мокрий сніг.

Починаючи з 7 листопада температура повітря почне знижуватися, і термометри покажуть 3-7 градусів тепла. Починаючи вже з 21 листопада, і аж до кінця місяця будуть опади у вигляді снігу. За прогнозами, перший сніг у столиці випаде 24, 25 і 27 листопада, і тим самим позначатиме прихід зими, і початок новорічного настрою.

Сніг, скріншот: YouTube
Сніг, скріншот: YouTube

Однак, коли буде багато снігу - поки що ніхто передбачити не може, і більше того, деякі фахівці відзначають, що плюсова температура затримається в Україні ще й у грудні.

Нагадаємо, що на Хелловін замість снігу потеплішає до +14? Синоптик Діденко обнадіяла прогнозом на вихідні

Раніше повідомляли, що дзачекай, морози і мокрий сніг: який прогноз на листопад залишив українцям народний синоптик Леонід Горбань

Також, писалиякої погоди чекати українцям у новорічну ніч за прогнозами синоптиків