У четвер, 4 листопада, погода обіцяє бути сонячною і теплою. Дощі зглянуться над українцями і покинуть практично всю територію країни, лише в крайніх західних областях прогнозують незначні опади. Температура повітря залишиться на колишніх комфортних показниках, "мінусів" і морозів не очікується.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +12 до +17 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +1 до +5 градусів.

У центральних областях температура вдень від +12 до +14 градусів, вночі – від +3 до +8 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +11 до +14 градусів, а вночі – від +2 до +6.

У східних регіонах – вдень від +12 до +15, вночі – від +6 до +9. На півдні температура повітря - від +13 до +17 градусів вдень, нічна – до +10 градусів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Погода на 4 листопада, фото Укргідрометцентр
Погода на 4 листопада, фото Укргідрометцентр

"У четвер в Україні буде вітряно. Дощів завтра в більшості областей практично не буде, за винятком крайнього Заходу", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

В Укргідрометцентрі також попередили про підвищену туманність із видимістю 200-500 м. (I рівень небезпеки, жовтий)

фото Укргідрометцентр
фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 4 листопада в Україні

4 листопада відзначається свято Казанської ікони Божої Матері. Цей день вважався найбільш сприятливим для весіль. У природі відчувається різкий перелом погоди. Якщо на Казанську день розпочнеться туманом — слід чекати відлиги, ясний день — до похолодання. Якщо "небо заплаче, то слідом за дощем і зима прийде".

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною