На виборах мера Харкова переміг Ігор Терехов - секретар міської ради, в. о. міського голови.

За результатами екзит-полу, проведеного на замовлення Комітету виборців України, Ігор Терехов перемагає на виборах мера Харкова в першому турі, замість померлого Геннадія Кернеса.

Харківська міська територіальна виборча комісія оголосила результати: за Терехова-50,66% (146 240 голосів). Опитування на 70 дільницях у Харкові провели компанії "New Image Marketing Group" і "Human Research", що входять до Харківської соціологічної мережі.

Якщо за офіційними результатами ніхто з кандидатів не набере більше 50% голосів, то в Харкові відбудеться другий тур виборів мера, в якому обиратимуть між двома кандидатами, за яких зараз проголосувало найбільше виборців.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше ми писали про те, що "Слуги" змінюють міністрів: ким стали Ірина Верещук і Антон Резніков

Нагадаємо, що під "розстріл" поліцейських рейдів потрапили вже кілька невакцинованих ккраїнців: це тільки перший день "червоної" зони

Як повідомляв Знай.uа, нова стаття за підроблені сертифікати ось-ось запрацює: 170 тисяч штрафу і в'язниця - в Раді озвучили "санкції" і дату

Також портал Знай.uа писав, що нові тарифи за "комуналку": які суми очікувати українцям в платіжках вже в листопаді