У додатку "Дія" з'явилася можливість отримати covid-сертифікат за допомогою ПЛР-тесту. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров на своїй офіційній Фейсбук-сторінці.

Він зазначив, що представники Дія разом з лабораторіями "ДІЛА", "Ескулаб", "Смартлаб" і "Дніпролаб" проводять бета-тест covid-сертифікатів, на підставі бета-тестів.

Covid-сертифікат, скріншот: diia.gov.ua
Covid-сертифікат, скріншот: diia.gov.ua

Як заявив Михайло Федоров, після завершення перевірки, в додатку можна отримати і підтягнути результат ПЛР-тесту та інших лабораторій.

Такий сертифікат діятиме сімдесят дві години. Крім цього, міністр цифрової трансформації нагадав, якого типу сертифікати зараз є в додатку.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зараз в додатку "Дія" також доступні: міжнародний, "жовтий" і "зелений" внутрішні сертифікати COVID про вакцинацію. Жовтий сертифікат можна отримати після однієї дози вакцини. Він діє 120 днів. А міжнародний і зелений діють 365 днів. Вже п'ять мільйонів українців згенерували свої covid-сертифікати

Нагадаємо, Українцям показали антилюдські умови в лікарнях, рятувати нікому: "До дідуся не підходили 12 днів...". Народний депутат і член комітету в Комітет з питань транспорту та інфраструктури Олександр Сухов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділився фотографіями і відео з лікарні в Луганській області.

Як повідомляв Знай.uа, Громадські роботи, арешт та стягнення: чим загрожує несплата аліментів залежно від суми, пояснення Мін'юсту.

Знай.uа писав, 500-600 смертей на день - це єдиний серйозний аргумент за введення локдауну, - Анатолій Якименко.