У ряді областей показники захворювання коронавірусом стабілізувалися. Про це повідомляє Урядовий портал.

Йдеться про Херсонську, Запорізьку, Донецьку області. Незважаючи на те, що вони першими увійшли в червону зону, в них спостерігається стабілізація показників. Про це розповів міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко під час селекторної наради під головуванням Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля 1 листопада:

стабілізацію показників відзначили в тих регіонах, які одні з перших увійшли в «червону» зону. Зокрема, це Херсонська, Запорізька та Донецька області

Також Міністерство охорони здоров'я зазначає, що на минулий тиждень виявили сто п'ятдесят два випадки захворювання коронавірусом. При цьому стабілізувалася динаміка приросту нових випадків госпіталізації.

Віктор Ляшко, кадр з відео
Віктор Ляшко, кадр з відео

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також у МОЗ повідомили, що минулого тижня відновили діяльність два заводи з виробництва кисню, які проводили регламентні роботи.

Нагадаємо, Українцям показали антилюдські умови в лікарнях, рятувати нікому: "До дідуся не підходили 12 днів...". Народний депутат і член комітету в Комітет з питань транспорту та інфраструктури Олександр Сухов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділився фотографіями і відео з лікарні в Луганській області.

Як повідомляв Знай.uа, Громадські роботи, арешт та стягнення: чим загрожує несплата аліментів залежно від суми, пояснення Мін'юсту.

Знай.uа писав, 500-600 смертей на день - це єдиний серйозний аргумент за введення локдауну, - Анатолій Якименко.