Під "розстріл" поліцейських рейдів потрапили вже декілька невакцинованих Українців: це тільки перший день "червоної" зони

Відомо, що в перший день переходу Києва в "червону зону" і посиленого карантину, 1 листопада, вже склали кілька протоколів на магазини і співробітників, які продовжують роботу без наявності негативних ПЛР-тестів або сертифікатів про пройдену процедуру вакцинації від коронавірусу.

Варто нагадати, що за порушення встановлених Кабміном правил, громадянам загрожує немаленький штраф - від 17 до 34 тисяч. Раніше про це заявляв сам мер столиці Віталій Кличко.

Карантин в Україні, кадр з відео
Карантин в Україні, кадр з відео

Українці пропонують терміново змінити ПДР і посилити покарання за наїзд на пішоходів: "Максимальною санацією..."

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

На сайті президента з'явилася чергова петиція, де зажадали підвищити відповідальність за наїзд на пішохода транспортним засобом. Петиція була розміщена користувачем Свистун Дмитро Андрійович, і з'явилася на сайті вона ще в п'ятницю, 29 жовтня, і там автор розклав по пунктах, чому важливо це зробити, і як зміниться ситуація на дорогах.

Він попросив внести невідкладні зміни до законопроекту щодо внесення поправок до статті 286 КК України, які повинні будуть посилити відповідальність водіїв за наїзд на пішохода.

Дорога для велосипедів і авто, фото: КМДА
Дорога для велосипедів і авто, фото: КМДА

Погода 2 листопада додасть українцям неприємностей у "червоних" зонах: доведеться мокнути

У вівторок, 2 листопада, українців чекає дуже дощовий день. Сонце загляне тільки лише до жителів західних областей. Незважаючи на невтішний прогноз, температура повітря відчутно не знизиться, триматиметься в межах від +6 до +15 градусів.

"У вівторок дощі протягом дня пройдуть у більшості областей, крім західної частини. Але і в західних областях - правда, вже ввечері - також з'являться опади. Температура повітря 2 листопада знизиться в північній частині України до +6 +9 градусів", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Юлія Саніна з The Hardkiss ошелешила Катерину Осадчу на річницю весілля: "Буде донька..."

Протягом трихвилинного інтерв'ю Юлія встигла зізнатися, фанати якого міста вразили її найбільше, а ще те, як вона відсвяткувала 10 років шлюбу. Юлія зізналася, що їм нарешті вдалося змонтувати весільне відео. Його і подарувала Саніна Валерію Бебко, а він, у свою чергу, вручив їй першу ювелірну прикрасу Tiffany & Co.

В самому кінці вона розповіла, що прикраса дуже дороге, тому, якщо в подальшому народиться донька, вона перейде їй.

Юлія Саніна, фото з Instagram
Юлія Саніна, фото з Instagram

Віктор Ляшко пророкує трьом українським регіонам вихід з "червоної" зони

У ряді областей показники захворювання коронавірусом стабілізувалися. Йдеться про Херсонську, Запорізьку, Донецьку області. Незважаючи на те, що вони першими увійшли в червону зону, в них спостерігається стабілізація показників. Про це розповів міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

Також Міністерство охорони здоров'я зазначає, що на минулий тиждень виявили сто п'ятдесят два випадки захворювання коронавірусом. При цьому стабілізувалася динаміка приросту нових випадків госпіталізації.

Карантин в Україні, фото: Unian
Карантин в Україні, фото: Unian