Відомий український синоптик вирішила розповісти, якою буде п'ятниця, 29 жовтня. Завершиться останній робочий день місяця комфортною для більшості областей погодою.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де регулярно публікує те, як змінюється синоптична ситуація в Україні та світі.

Максимальна температура повітря в цей день очікується в районі 10-14 градусів тепла, і тільки в західній частині прогріється повітря до теплих +17.

Найхолодніше буде в Сумській, Чернігівській, Полтавській, а також Харківській областях - в районі 8-12 градусів тепла.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Опади пройдуть навряд чи, бо антициклон міцно засів над територією України, і з атмосферних розваг, як зазначає Наталка Діденко, будуть хіба що тумани. Це звичайно красиво, але, може створити аварійну ситуацію для водіїв на дорозі, тому слід бути уважніше.

У Києві ж у п'ятницю, 29 жовтня осадкою не буде протягом дня, і повітря буде на рівні 12-14 градусів тепла. Вихідні будуть по всій країні сухими, і відносно теплими. Псувати цю ідилію буде сильний вітер.

Погода в Україні 29 жовтня, фото: Facebook
Погода в Україні 29 жовтня, фото: Facebook

"Можна вже уявляти, як буде добре дихатися на прогулянках, на дачі або мрійливо виглядати з квартирного вікна. Жовтень старіє, крекче, але навіть в такому поважному віці виглядає красенем. Нагадайте йому про це хорошими фотографіями вихідних днів" - підсумувала Наталка Діденко.

Нагадаємо, глобальне потепління вже впливає на рослини України - чи будемо збирати банани під Києвом

Як повідомляв Знай.ua, українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Також Знай.uа писав, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осень