Стало відомо про те, якою буде погода в Україні в середу, 6 жовтня. Українців чекає вітряна, але при цьому досить тепла погода.

Про це стало відомо завдяки новому посту синоптика Наталки Діденко в соціальній мережі Facebook, де вона регулярно розповідає про те, як змінюється синоптична ситуація не тільки в країні, але і по всьому світу.

Цього разу вона розповіла про те, якою буде погода в середині робочого тижня. Вона передбачила вітер, і найсильніші пориви припадуть на західні області, Кримський півострів і приазов'я.

При цьому, ніяких опадів по країні не очікується. Температура повітря неоднозначна. Вночі вже холодно, від +2 до +9 градусів, місцями і зовсім можливі заморозки. А ось вдень потеплішаємо до +11+15 градусів. При цьому, на Заході ще тепліше - приблизно 18 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ось у Києві Середа, 6 жовтня також пройде без опадів. Буде лише поривчастий, некомфортний, південно-східний вітер. Температура вночі в столиці буде близько 4-7 градусів тепла, а ось вдень термометри покажуть +11+13. Опади прийдуть разом з наступним похолоданням, яке відбудеться вже наступного тижня.

Погода в Україні 6 жовтня, фото: Facebook
Погода в Україні 6 жовтня, фото: Facebook

"По Україні покружляють непогані дощі навколо покриви - протягом 12-15 жовтня. Тому постарайтеся встигнути всі нагальні справи, що вимагає вулиці і свіжого повітря, зробити до дощів.Вже потім можна буде спокійно сидіти вдома або в офісі і радіти досконалим справам)" - ділиться Наталка Діденко.

Нагадаємо, що сонце і заморозки: в Україну "бабине літо" і початок зими прийдуть в один день, коли чекати аномальної погоди. Українцям розповіли про погоду в Україні на середу

Як повідомляв Знай, українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Також Знай писав, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь.