Газорозподільні компанії пропонують підняти ціни на свої послуги в 4 рази з січня 2022 року.

За даними проектів на 2022 роки на сайтах кожної окремої газорозподільної компанії, тарифи для розподілу газу пропонують змінити для "Луганськгаз" - з 1,55 грн до 8,41 грн і "Уманьгаз" - з 1,78 грн до 8,91 грн. Також тариф "Одесагазу" хочуть підняти з 0,84 грн до 4,52 грн. Столичний "Київгаз" пропонує підвищити вартість своїх послуг з 0,31 грн до 0,83 грн, "Київоблгаз" - з 1,45 грн до 3,39 грн за куб. м.

Найменший "удар" приймуть "Газопостачсервіс" - з 2,46 до 3,01 грн за куб. м, "Шепетівкагаз"- з 1,09 до 1,88 грн за куб. м і НГХП "Сірка" - з 1,14 до 1,58 грн за куб. м.

Газ, фото: скріншот з відео
Газ, фото: скріншот з відео

Втіхою є те, що ці проекти на наступний рік ще не подавалися на розгляд офіційному регулятору. Зазначається, що зазвичай фінальні затверджені тарифи набагато нижчі, ніж запропоновані газорозподільними компаніями.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше ми писали про те, що українців попередили про зростання платіжок за опалення - сума збільшення дійде до 2000 грн

Нагадаємо, що експерти спрогнозували захмарну ціну на соняшникову олію в Україні: радіти нічому

Як повідомляв Знай.uа, різниця в 3-4 гривні: скільки просять за літр бензину і дизеля 25 жовтня на заправках України

Також портал Знай.uа писав, що Нова пошта оновила тарифи перед чорною п'ятницею та різдвяними знижками: доведеться замовляти більше