Один з найбільших державних українських банків "ПриватБанк" знову робить своїм клієнтам нерви. Вся справа в тому, що навіть після численних скарг сервіс фінустанови не змінюється. Цього разу обійшлося без передачі особистих даних клієнтів фінансовим шахраям.

Однак все вже за "звичною" і сумною схемою - українка поповнювала карту в терміналі, проте апарат видав помилку і не зарахував гроші.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "ПриватБанку" на порталі Minfin в розділі для відгуків.

Банкомат "ПриватБанку", фото: znaj.ua
Банкомат "ПриватБанку", фото: znaj.ua

"Тиждень тому скидала гроші через термінал на іншу карту. Термінал вибив помилку і на карту гроші не прийшли. Написано "телефонуйте на гарячу лінію". Додзвониться не можу вже тиждень!!! У відділеннях тисячі людей, я теж працюю і не можу стояти цілий день в черзі!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

І це тільки одна проблема! Друга проблема: мою карту заблокували, так як закінчився термін придатності. Написали в Приват 24, що можна активувати онлайн, шляхом надання актуальних даних. Заходжу в Приват24, там моїх карт взагалі немає і активувати нічого не можна.

Жахливе ставлення до клієнтів, якби не залишилися гроші на карті, давно б поміняла банк. А ще припинили працювати у вихідні.", - пише незадоволена клієнтка.

Відгук клієнтки "ПриватБанку", скріншот: minfin
Відгук клієнтки "ПриватБанку", скріншот: minfin

Раніше повідомляли, українець переслав гроші через "Ощадбанк" і не може їх знайти вже два тижні: "Не повторюйте чужих помилок".

Як повідомляв Знай.uа, ціна питання 88 гривень: українець потрапив у замкнуте коло платежів "ПриватБанку" - без можливості погасити борг.

Знай.uа писав, паспорт і телефон потрібно заховати: шахраї в обмін на порожні обіцянки про продукти забирають останні копійки у пенсіонерів.