Жінка придбала у відомому гіпермаркеті "Ашан" сьомгу, всередині якої була значна голка від шприца.

Мешканка Сімферополя виявила голку, коли розкрила герметичну вакуумну упаковку з рибою і обробила апетитний на вигляд шматочок на дошці вдома. Така фасовка продукції відбувається тільки на виробництві, тому виявлена річ не могла потрапити в рибу через магазин, що реалізовує товари.

Покупниця припустила, що виробник риби труїть споживачів чимось незрозумілим і поспішила оприлюднити наявність голки в соцмережах, щоб привернути увагу влади та інших громадян.

Користувачі в соцмережі припустили, що голку могли забути після маніпуляцій для збільшення ваги продукту. Деяких не на жарт злякала виявлена річ, адже використані або брудні голки можуть переносити різні інфекції.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше ми писали про те, що українцю "втюхали" фісташки з живими опаришами - рибалки оцінять: "Йому м'яса додали, а він не задоволений". Чоловік поспішив зняти на камеру наявність повзаючого "бонусу".

Нагадаємо, українцю продали "пустушку", замість круасану зі згущеним молоком: "С*ка, влада є в цій недодержаві?"

Як повідомляв Знай.uа, маленькій дитині продали цукерку, прострочену на 2,5 роки: "Ригає далі, ніж бачить"

Також портал Знай.uа писав, що нахабні мошки знайшли притулок в упаковці чорного хліба: "Їм потрібно десь жити"