Українцю продали упаковку фісташок, що кишить личинками опаришів всередині.

Споживачів вже давно не влаштовує якість пропонованих товарів, тому вони залишають масу скарг на українських виробників продуктів харчування. Однією з головних причин обурення є торгові лавки магазинів, які рясніють зіпсованими товарами з давно закінченими термінами придатності.

Житель Одеси придбав фісташки від популярної і досить бюджетної торгової марки "Своя Лінія" в одному з магазинів "АТБ". Відкривши упаковку горішків вдома, йому відразу кинулися в очі личинки опаришів, що повзають. Чоловік розмістив у соцмережі відео, на якому висипав всю пачку на стіл, щоб всіх паразитів було чітко видно.

"Одесит купив в АТБ на Розумовській фісташки ТМ Своя Лінія, але в упаковці виявилися личинки опариша шовкопряда", - написали в Telegram-каналі "Чорний список".

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Користувачі соцмережі відпустили парочку колючих і кумедних коментарів про наявність опаришів в упаковці.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що українцю продали "пустушку", замість круасану зі згущеним молоком: "С*ка, влада є в цій недодержаві?"

Нагадаємо, українцям щедро впарюють пиріжки з тарганами: яблучка, вусики і огидні лапки

Як повідомляв Знай.uа, маленькій дитині продали цукерку, прострочену на 2,5 роки: "Ригає далі, ніж бачить"

Також портал Знай.uа писав, що нахабні мошки знайшли притулок в упаковці чорного хліба: "Їм потрібно десь жити"