Українці виявили на полицях відомого магазину хліб, в упаковці якого оселилася сім'я мошок.

Житель міста Кременчука зняв на камеру і розмістив у соцмережі неприємне видовище - в одному з магазинів популярної великої мережі "Fozzy" на вулиці Київській, продають хліб з живими мошками. Наявність непрошених "гостей" говорить про неправильні умови зберігання, а можливо і про саму технологію приготування продукту.

На опублікованих кадрах видно як мінімум двох мошок, які досить комфортно почувають себе під целофановою упаковкою хліба. Один з покупців навіть спеціально натиснув пальцями на продукт, щоб подивитися, скільки ще мошок ховається всередині. Варто зазначити, що комахи без сорому досліджують всю поверхню мучного виробу під прицілами камери і не поспішають залишати своє середовище проживання.

"Хлібець з живністю замовляли?", - написали в Telegram-каналі "Народний Ревізор".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше ми писали про те, що українцям щедро впарюють пиріжки з тарганами: яблучка, вусики і противні лапки. На відео чітко видно вусатого паразита.

Нагадаємо, маленькій дитині продали цукерку, прострочену на 2,5 роки: "Ригає далі, ніж бачить"

Як повідомляв Знай.uа, "Гриби вже не ті": мама знайшла в яблучному пирозі "отруйну" начинку, дитина ледь не запрацювала отруєння

Також портал Знай.uа писав, що нахабні мошки знайшли притулок в упаковці чорного хліба: "Їм потрібно десь жити"