Укранець купив гнилий кавун в одному з магазинів відомої торгової мережі "АТБ".

Сезон найсмачніших літніх ласощів вже відступає, але українці продовжують скуповувати кавуни з українських торгових лавок. Цього разу житель міста Дніпра вирішив ризикнути і придбати "смугастика" в популярному супермаркеті "АТБ".

У передчутті трапези, вже прийшовши додому і розрізавши плід, він виявив всередині не соковиту м'якоть, а суцільну гниль, яка говорить про те, що кавун явно переспів і є його не рекомендується. Українець поспішив опублікувати відповідне фото, щоб уберегти інших покупців від придбання такого товару.

"Такі ось кавуни продають в АТБ", - написали в Telegram-каналі "Чорний список".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обуренню користувачів соцмережі не було меж. Багато хто здивувався такої "необдуманої" покупці в жовтні місяці, інші ж поскаржилися на сам магазин і пропоновані в ньому товари.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що українцям щедро впарюють пиріжки з тарганами: яблучка, вусики і огидні лапки

Нагадаємо, маленькій дитині продали цукерку, прострочену на 2,5 роки: "Ригає далі, ніж бачить"

Як повідомляв Знай.uа, "Гриби вже не ті": мама знайшла в яблучному пирозі "отруйну" начинку, дитина ледь не запрацювала отруєння

Також портал Знай.uа писав, що нахабні мошки знайшли притулок в упаковці чорного хліба: "Їм потрібно десь жити"