У магазині "Сільпо" виявили тарганів, які бігають поруч з їжею. Відповідний пост з'явився на офіційній телеграм-порталі чорний список.

Багато з українських магазинів не готові приймати відвідувачів, в першу чергу за санітарними нормами. Про це свідчать численні скарги на різних міст України на бруд, неуважність і навіть різних неприємних комах.

фото Getty Images
Таргани // фото Getty Images

Така історія трапилася в місті Херсон. Там місцеві жителі змогли зняти величезного таргана, який бігав поруч з відділом їжею на вагу. Ймовірно, їжа в магазині і погані санітарні умови зробили так, що поруч з їжею завелася Колонія вусатих гостей.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Таргани у відділі кулінарії в #Сільпо на просп.Ушакова, 49. # Херсон, - повідомляється на сторінці телеграм-порталу.

Українці відреагували на дану ситуацію з гумором.

Все як завжди"; "їм же теж їсти хочеться";" В'яленький такий, бідолаха, не наївся ще)"; "Тарган найкращий друг в гуртожитку
, - повідомляють вони.

Відзначимо, що дані шкідники вкрай небезпечні, бо можуть передавати різні хвороби через їжу.

Тим часом житель Кривого Рогу купив в супермаркеті торгової мережі АТБ сосиски, всередині яких була незрозуміла сіра маса, схожа на туалетний папір.

Нагадавши, популярний Київський супермаркет виявився смітником.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа", у Києві в супермаркеті Fozzy покупниця помітила, що по готовій випічці повзають таргани.