Дмитра Разумкова відкликають з посади Голови Верховної Ради України: "Без мордобою"

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков висловився з приводу можливого відсторонення його від посади. Однак поки він не розмовляв на цю тему з президентом Володимиром Зеленським. Крім того, як зазначив Дмитро Разумков, від голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії претензій не чув.

Дмитро Разумков, кадр з відео
Дмитро Разумков, кадр з відео

Пільги на комуналку, "батіг" для нардепів і нові штрафи до 10 тисяч-що українцям готують у Раді

Недавні сутички в залі парламенту за участю Миколи Тищенка і озвучені прем'єром ціни на тепло і гарячу воду безпосередньо позначилися на ініціативах нардепів. Мораторій на тарифи і "санкції" для парламентаріїв за лайку і кулаки в залі – це лише частина нових законопроектів, днями зареєстрованих у Верховній Раді.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Верховна Рада, Руслан Стефанчук - фото ВРУ
Верховна Рада, Руслан Стефанчук - фото ВРУ

Володимир Зеленський пообіцяв українцям не підвищувати комунальні тарифи

У четвер, 30 вересня 2021 року, відбулося засідання Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України Володимирі Зеленському. Був підписаний Меморандум про взаєморозуміння, тому до кінця опалювального сезону підвищувати тарифи не збираються.

Володимир Зеленський, фото: Telegram
Володимир Зеленський, фото: Telegram

Нові ініціативи в парламенті: за пам'ятники – штрафи 10 тисяч, за матюки в Раді - "червона картка"

Днями нардепи запропонували ввести 5-денні "санкції" для парламентаріїв за лайку і бійку в сесійній залі. Але не обійшлося і без впровадження інших штрафів-стосуються вони не тільки посадових осіб, а й звичайних українців.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Десятки тисяч штрафу, позбавлення волі і прощай авто: у Мін'юсті оновили список покарань для боржників по аліментах

Боржник був змушений сплатити майже півтори сотні тисяч гривень аліментного боргу після застосування до нього встановлених законом обмежень. Заборгованість по аліментах склала 147 749 грн. Державним виконавцем було накладено арешт на його рахунки. Крім того, винесено постанови про обмеження боржника у праві виїзду за кордон.

Аліменти, фото  Мін'юсту
Аліменти, фото Мін'юсту