Користувачі "Монобанку" масово скаржаться на збій в системі.

У четверг, 30 вересня, користувачі українського додатка, що працює за банківською ліцензією "Універсал Банку", заявили про неможливість зробити переказ особистих коштів на інші рахунки. Такий збій є масштабним, так як скарги "летять" з різних точок країни.

"На жаль, зараз існують проблеми з оплатою по карті. Ми відновимо працездатність сервісів найближчим часом", - таке повідомлення можна побачити в мобільному додатку банку.

скріншот з Монобанку

скріншот з Монобанку

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що у Monobank з'являться свої банкомати, перший вже показали українцям - "Б/у з Європи?". Як це відіб'ється на вартості послуг банку для клієнтів, поки невідомо. Однак клієнти сподіваються, що тепер користуватися послугами фінансової установи стане набагато зручніше.

Нагадаємо, десятки тисяч штрафу, позбавлення волі і прощай авто: у Мін'юсті оновили список покарань для боржників по аліментах.

Як повідомляв Знай.uа, фальшивые гривні масово потрапляють в обіг: отримати підробку можна в магазинах і навіть банкоматах. Зараз придбати підроблені гроші пропонують чи не у всіх соціальних мережах. Купюри надсилають поштою і запевняють: на фальшивках є всі водяні знаки і їх приймають навіть банківські термінали.

Також портал Знай.uа писав, що ПриватБанк почав блокувати карти клієнтів без попередження, українка вразила доказами: "На порозі шухера..."