Перша леді України Олена Зеленська часто ділиться важливими політичними новинами і своїми досягненнями для блага всієї країни на особистій сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,7 мільйонів людей.

Олена розповіла про свої враження від відвідування українського фестивалю "NEOсвітній Арсенал". Цього року організатори висвітлили важливу тему сучасного суспільства - співіснування різностей, інклюзії в найширшому її розумінні.

На офіційному сайті фестивалю повідомили, що на заході можна й потрібно сумніватися в правильності речей, до яких ми звикли, перевіряти на міцність свої переконання, виходити за межі, а інколи навіть бешкетувати. Бо порушення правил, перевірка кордонів — це теж спосіб вивчати світ. І організатори дають можливість відчути все це через різні ігри.

У новій публікації Олена Зеленська розповіла, що її найбільше приємно здивувало на фестивалі і знову пояснила важливість "безбар'єрності" серед усього людства.

"Рада бачити, що в Україні з’являється дедалі більше ініціатив і подій, покликаних розповідати та популяризувати різноманіття", - написала Олена.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Олена Зеленська навчить українців правильно розмовляти: "за методичкою" Лариси Ніцой

Як повідомляв Знай.uа, Олена Зеленська закликала українців вчити другу мову і це не російська: "Стає невидимим"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський розповів про небувалі успіхи України в Токіо: сотні нагород і медалей