На сторінці в соціальній мережі Instagram глави держави Володимира Зеленського, який наразі перебуває з робочим візитом у США з’явився новий допис, присвячений вшануванню пам’яті жертв відомого теракту 11 вересня.

Він нагадав, що в тих страшних трагічних подіях загинули наші співвітчизники.

«20 років тому найбільший в історії світу теракт забрав життя 2996 людей. 12 з них були українцями. Вічна пам'ять усім жертвам 9/11», - наголосив очільник держави, поклаадаючи квіти до меморіалу в Нью-Йорку.

Однак не всі зрозуміли, як 21 вересня відповідає роковинам теракту, який відбувся 11 вересня 2001 року, тобто 20 років і 10 днів тому.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

«Сммщик помилився на 10 днів», «Я календар переверну, і знову .... вересня», «З Новим роком в 10-х числах привітаєте?», - дивуються українці такому незрозумілому вибору дати для вшанування жертв відомого теракту.

«У США він знаходиться зараз, а не 10 днів тому, тому і вшанував пам'ять загиблих», «Агов, люди! Невже не доганяєте? Він зараз в Нью Йорку, підійшов до меморіалу і вшанував пам'ять! Такі трагедії не мають дати, року і так далі! Вони з нами, нажаль, постійно!», - пояснюють їм інші коментатори.

Нагадаємо, Володимир Зеленський розповів про небувалі успіхи України в Токіо: сотні нагород і медалей

Як повідомляв "Знай.ua", гімн України пролунав перед "армією" США після прильоту Зеленського: "Певен..."

Знай.ua писав, Володимир Зеленський здійснив свою заповітну мрію: "Чи міг хлопець зі звичайного промислового міста уявити..."