Українців здивували незвичні анкети, які обов'язково мають заповнити 16-річні хлопці для постановки на військовий облік у військкомат.

Фото цих анкет опублікували українці у мережі.

Так, у мережі показали анкети для призовників, у них хлопці мають розповісти деякі відомості про себе. Однак, багатьох здивувало кілька пунктів, які на думку українців у 2021 році питати безглуздо.

Призовники, скріншот: YouTube
Призовники, скріншот: YouTube
Ілюстративне фото

Зокрема, 16-річних юнаків просять розповісти чим їхні батьки займалися у період Вітчизняної війни. Також військовозобов'язані мають вказати чи мають вони родичів за кодоном та чи підтримують з ними зв'язок.

"Йшов 2021 рік. Рік 30-річчя Незалежності України. В столиці Незалежної України 16-річним хлопцям роздають документи для постановки на військовий облік. І що цікавим військкомат незалежної вже 30 років України?", - зазначила українка у фейсбук.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, призов в українську армію, 1 жовтня: історія майбутнього батька, який ховався від військкомату 3 роки. Осінній призов стартує на початку наступного місяця, історія хлопця, який ночував у "жигулях"

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше Знай писав, що гімн України пролунав перед "армією" США після прильоту Зеленського: "Певен...". Володимир Зеленський похвалився звучанням українського гімну в США

Таож Знай повідомляв, прощавай, військкомат: у Мінцифрах заявили про нову процедуру зміни прописки з 2021 року. На даний момент послуга доступна лише для власників ID-карт в декількох містах