Українка заявила, що її маленькій дитині продали в кіоску цукерку, прострочену на 2,5 роки.

Споживачів вже давно не влаштовує якість пропонованих товарів, тому вони залишають масу скарг на українських виробників продуктів харчування. Основною причиною обурення є торгові лавки магазинів, які рясніють товарами з давно закінченими термінами придатності.

У соцмережі з'явилася скарга від одеситки на місцевий ларьок, в якому продавці без сорому і докорів сумління реалізують прострочені продукти. Маленька дитина придбала цукерку під назвою Ice Сгеам, і тільки вийшовши з магазину, його мама помітила дату, прострочену на 2,5 року. Виявлений факт стурбована жінка поспішила оприлюднити в соцмережі.

"кіоск за бібліотекою, на 4 станції Великого Фонтану", - написали в Telegram-каналі "чорний список".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обуренню користувачів соцмережі не було меж, в коментарях засмучені люди не соромилися у виразах.

Раніше ми писали про те, що українці мало не купили" вічну "рибку до пива з десятками переклеєних стікерів: "Оу, нае * Алі"

Нагадавши, "Гриби вже не ті": мама знайшла в яблучному пирозі "отруйну" начинку, дитина ледь не запрацювала отруєння

Як повідомляв Знай.иа, дітей у школі ледь не нагодували кексами з цвіллю: "лайно в себе штовхають"

Також портал Знай.иа писав, що нахабні мошки знайшли притулок в упаковці чорного хліба: "їм потрібно десь жити"