Купуючи їжу в супермаркетах, потрібно бути готовим до того, що в ній може виявитися буквально що завгодно. Наприклад, цвіль. У цьому переконався українець, який придбав у магазині сир, повідомили у телеграм-спільноті «Чорний список».

Як повідомляється, мова йде про магазин, розташований за адресою вулиця Миру, 21а, в Кременчуці, Полтавської області.

"Купили вчора сир в МаркетОпт на вул.Миру, 21а, відкрили сьогодні вранці і були неприємно здивовані. За термінами ідеальний, а всередині з цвіллю. Кременчук, Полтавська область", - розповів і показав засмучений покупець.

У коментарях деякі припустили, що він сам винен у такій пригоді.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ну, по-перше, це сир кисломолочний, а по-друге, хто купує сир в магазині?!", "Тобто чол сам сказав, що за термінами норм, і до*бався до магазину... у вас все добре?", "Ніколи не купую сир в супермаркетах. Купую на ринку у перевіреного продавця і в два рази дешевше", - пишуть недовірливі громадяни.

Інші вважають, що магазин просто перебив термін придатності на упаковці.

"Звичайні перебиті терміни", - "Не перебитий. Просто не дотримані умови зберігання", - впевнені люди.

"Це, напевно, пальмовий жир, без молочного вмісту, який викликає рак", "Сорт такий", - припускають коментатори.

Нагадаємо, сир "ожив" в холодильнику українця через 2 дні після покупки: "10 разів перепакований".

Як повідомляв " Знай.ua", українці привезли малюка в напівнепритомному стані в лікарню і потрапили в пекло: води немає, санітарки кричать.

Знай.ua писав, в популярному супермаркеті ціна на сир різко збільшилася по дорозі від полиці до каси: "Прибуткова схема".