Киянин купив готову їжу у відділі кулінарії відомого столичного магазину, і під час прийому їжі виявив металеву частину, яка пошкодила йому ясна.

Українець придбав гречану кашу з грибами, котлету і салат у відділі кулінарії популярного магазину великої торгової мережі "Сільпо". Під час прийому їжі він натрапив металеву частину невідомого походження, яка встромилася йому в ясна і залишила не найкращі враження про з'їдений обід.

Природно, побачене не сподобалося чоловікові і він вирішив звернутися на гарячу лінію суперамаркету. Співробітники колл-центру пообіцяли розглянути його скаргу протягом доби і вирішити це питання. На жаль, відповідного дзвінка не надходило і претензія покупця була проігнорована. Він вирішив розмістити відповідні фото в соцмережі, щоб попередити інших про можливу наявність таких неприємних "сюрпризів" в їжі зазначеного магазину.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що украінець купив "торішній" сир в супермаркеті - сморід на весь будинок: зате з цвіллю

Нагадаємо, покупець виявив в сирі грудочки того, що може викликати рак: "Без молочного...."

Як повідомляв Знай.uа, українці мало не купили "вічну" рибку до пива з десятками переклеєних стікерів: "Оу, наї*али"

Також портал Знай.uа писав, що нахабні мошки знайшли притулок в упаковці чорного хліба: "Їм потрібно десь жити"