Стало відомо про інцидент, який стався в Одесі. Жінка розповіла про те, як вона стала жертвою обману в місцевому магазині.

Новий пост був опублікований на сторінці "Чорний список Одеса" в соціальній мережі Facebook, де регулярно публікують скарги різних українців на той чи інший заклад. Цього разу про свій інцидент зважилася написати місцева мешканка Олександра Терпиловська.

Справа в тому, що вона відвідала магазин натуральних продуктів власного виробництва, яке називається "Молоко від фермера". Знаходиться він за адресою Говорова, 10/6.

Олександра Терпиловська стверджує, що це вже відбувається не в перший раз, тому, вона вирішила поскаржитися на систематичне порушення.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

"В черговий раз: купила 22.09.2021 пиріг яблучний з"грибами". Чи то яблука просто стали грибними, Чи то гриби вже не ті. Це міг би з'їсти дитина!!!"- йдеться в повідомленні.

Скарга на магазин, фото: скріншот
Скарга на магазин, фото: скріншот

На опублікованих кадрах видно, що товар вже не першої свіжості, і там завелася нове життя. Чи зверталася дівчина до співробітників магазину за питаннями-невідомо.

Користувачі в коментарях почали писати, що вони про це думають:

"Не розумію... Могла з'їсти дитина... А дорослому типу в самий раз??";

"В черговий раз"? Якщо вам не подобається або товар не належної якості навіщо ходити туди кілька разів??";

"Толі)))) ще щось))";

"Чого назад не віднесли?";

"Здрастуйте, вас турбує наш дилер. ми обіцяли вам після грибів коней в яблуках. Яблука вже пішли, скоро будуть коні, чекайте".

Скріншот коментарів, фото: Facebook
Скріншот коментарів, фото: Facebook

Раніше повідомляли, "Люди не свині, зжеруть": привіз свіжого м'яса в столичний маркет вразив покупців антисанітарією.

Як повідомляв Знай.ua, Українка здала кров і "замість" результатів отримала величезну гематому і пекельний біль: "Все через йогу".

Знай.uа писав, "Він взяв участь в атомній війні?": популярний інтернет-магазин доставив українці пошкоджену косметику.