Те, в яких умовах зберігаються продукти харчування - дуже важливо для здоров'я споживача. Іноді на порушення санітарних норм вперто закривають очі самі виробники. Відповідний пост опублікували в співтоваристві "чорний список" в телеграмі.

На цей раз в неприємну ситуацію потрапив магазин популярної мережі "Кулиничі", який торгує випічкою і хлібом. Відвідувачам вдалося відобразити кадри того, як слойку з вишнею прямо у вітрині з апетитом поїдають мошки, а персонал магазину ніяк на це не реагує.

"Кулиничі на вулиці Василя Стуса. Мошки обідають випічкою", - написав автор повідомлення, уточнивши, що мова йде про Харківський заклад.

"Смачно, всім смачного", " Фуууу!", - обурюються коментатори а співтоваристві.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Так от звідки недовіс в магазинах!", - здогадалися інші.

"Так смачніше, ви не розумієте", - вважають треті.

Знайшлися і ті, хто вважав нашестя мошок на випічку свідченням її якості і натурального складу.

"Мабуть, їм смачно!", "Значить натуральна, дрозофіли не будуть їсти все підряд", - зазначають коментатори під постом.

Раніше повідомляли, "люди не свині, зжеруть": привіз свіжого м'яса в столичний маркет вразив покупців антисанітарією.

Як повідомляв Знай.uа, Українка здала кров і "замість" результатів отримала величезну гематому і пекельний біль: "Все через йогу".

Знай.uа писав, "Він взяв участь в атомній війні?": популярний інтернет-магазин доставив українці пошкоджену косметику.