"Неправильно одягаюся, негарно виглядаю": Юлія Мендель про дискримінацію на посаді прес-секретаря

Близько двох років у неї не було повноцінної відпустки, так як весь свій час віддавала роботі з президентом. Звільнилася вона не через конфлікти і погані відносини з владою. Вся справа в стані здоров'я, яке різко погіршився. Однак, це було не єдиною причиною звільнення. Їй набридла критика з боку інших, яка не закінчувалася.

"Постійно був акцент, що я неправильно одягаюся, негарно виглядаю, неправильні зачіски. Вони били по жіночому. А Категорія опозиційних сил України робили акцент на тому, що я не професійна" - сказала Юлія Мендель.

Скрін, Facebook Мендель
Скрін, Facebook Мендель

Зубожілі українці економлять на хлібі, яйцях і картоплі

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За даними Держстату, українці скоротили обсяги споживання основних продуктів харчування у 2020 році.

У порівнянні з 2019 роком, середньорічне споживання хліба і хлібобулочних виробів скоротилося несуттєво. На душу населення – на 1%, склавши 96,6 кг. Також, українці стали їсти менше картоплі на 1,25% (134 кг/рік), яєць на 1,42% (278 кг/рік), Риби на 0,8% (12,4 кг/рік) і овочів-на 0,4% (164 кг/рік).

Скрін, відео YouTube магазин
Скрін, відео YouTube магазин

Ні грошей, ні квартири: українка викрила схему забудовників, залишили без житла сотні людей

Дівчина розповіла, що хотіла купити квартиру в новобудові, внесла кошти, але була змушена розірвати договір. І на цьому етапі у неї почалися проблеми. Олена розповіла, що їй обіцяли повернути грошові кошти в повному обсязі. Однак далі компанія заявила, що поверне суму на $1500 менше через розірвання договору.

Після цього в компанії заявили, що повернуть всю суму після повторного продажу квартири. Олена розповіла, що квартира була продана через 2 місяці за суму, на $5000 дорожче, ніж вона її купувала. Однак гроші їй досі не повернули, і постійно тільки обіцяють зробити це. Ніяких термінів не називають.

новобудова, ілюстративне фото pik.cn
новобудова, ілюстративне фото pik.cn

Українців "обклали" золотою комуналкою: в якому місті платять дорожче за всіх

У рейтингу розраховані нормативні витрати на комунальні послуги однієї сім'ї з трьох осіб, які проживають в квартирі площею 50 кв м.у квартирі є все необхідне: гаряча/холодна вода, тепло, електроенергія і газ, але відсутні лічильники.

Очолює рейтинг місто Дніпро - без лічильників, сім'я з трьох осіб може заплатити за комуналку 3466 грн. Найдешевша Комуналка виявилася в Ужгород - 854,5 грн.

У топ-10 також входять: Рівне (3335 грн), Луцьк (3266 грн), Тернопіль (3288 грн), Чернігів (3242 грн), Києва (3145 грн), Маріуполь (3040 грн), а також Харків (3035 грн) і Миколаїв (3018 грн).

Платіжки по комуналці, скріншот: YouTube
Платіжки по комуналці, скріншот: YouTube

Сахара в Україні: чи зникнуть родючі чорноземи і яку загрозу несе нам глобальне потепління

Олешківські піски - найбільша пустеля в Європі. Вона займає площу в 160 тисяч гектарів колись на цьому місці були Піски, а зараз простягаються безкраї дюни. Піски мають здатність рухатися-для того, щоб розширитися, пустелі треба трохи часу. Щоб її зупинити, пробують садити дерева, але не всі приживаються.

4,5 мільйона гектарів зазнали опустелювання, і ця територія щорічно зростає на 80 тисяч гектарів. Клімат стає субекваторіальним, змінюється фауна і флора. Всій Україні загрожують пилові бурі, Гради, посухи, торнадо.

Пустеля, фото: Getty Images
Пустеля, фото: Getty Images