Між небом і землею: француз пройшов по канату на висоті 61 метр

Видання Reuters повідомляє-раніше ніхто не наважувався на таку висотну і тривалу прогулянку. На висоті 61 метрів над річкою Сена, Натан пройшов 600 метрів по канату до іншого берега річки. У якийсь момент 27-річний канатоходець навіть сідав і лягав на канат.

Такий виступ рекордний для Парижа. Відзначимо, що екстремал Натан Полін є одним з кращих слеклайнерів Європи.

Павло Зібров "оживив" Сплячу красуню одним поцілунком: "у моїх вусах присутня магія"

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У своєму Instagram артист розмістив фрагмент вражаючого кліпу з нотками комічної самоіронії, в якому він виконав роль короля. У кадрі У Ольги, в образі Сплячої красуні, після поцілунку з Зібровим, виростають густі чорні Легендарні вусики, якими він прославився на всю країну.

Дзідзьо зворушив спогадами про свого друга Кузьму Скрябіна: "кожен день змінював світ на краще"

22 вересня український співак опублікував рекламну акцію Фонду імені Кузьми Скрябіна спільно з мережею популярних кафе. Відеоряд ролика йде паралельно з популярною піснею співака"Люди, як кораблі".

"Андрій Кузьменко завжди допомагав людям, абсолютно не афішуючи свою благодійну діяльність, кожен день змінював світ на краще! Фонд ім. Кузьми Скрябіна продовжує робити добрі справи, розпочаті Андрієм " - йдеться в повідомленні.

Археологи спустилися на саме дно "пекельного колодязя", 112 метрів глибини: сюди ще не ступала нога людини

Команда фахівців вперше вирішила спуститися на дно колодязя Бархаут. Це природне диво, якого бояться місцеві жителі. Раніше вважалося, що це просто в'язниця для геніїв.

Розкопки археологів, фото: вільне джерело
Розкопки археологів, фото: вільне джерело

Розташований він в пустелі провінції Ємену Аль-Махра, і ширина формації приблизно 30 метрів. Глибина колодязя приблизно 112 метрів.

Лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки

Цього разу вона вирішила поділитися сімейними фото зі своїми синами. На вулиці вже прохолодно, тому вони одяглися більш тепло.

Ірина Федишин зазначила, що вона прокидається о 6:30 для того, щоб подивитися, яка погода за вікном, і почати підбирати одяг не тільки для себе, але і для дітей.

Стеля, що впала в школі, могла поховати під собою дітей: батьки скандалять на всю Україну

Надзвичайна подія сталася під Черніговом у місті Новгород-Сіверський. На перерві в гімназії №1 в кабінеті під номером, який має славу нещасливого числа – 13 стався обвал стелі, але найжахливіше, що така ситуація в цій школі трапляється вже не в перший, а в третій раз.

На превелике щастя, немає жодного потерпілого, тому що якимось дивом, за хвилину до страшного обвалу всі діти вийшли з класу в коридор на зміну.