Стюардеса з Австралії розповіла про свою ранкову рутину. Як вона збирається на рейси, і чи подобається їй постійно подорожувати по світу в такий спосіб.

Шані Тернер з Мельбурна поділилася кліпом в соціальній мережі TikTok, де показала своїм шанувальникам закулісний погляд свого авантюрного життя.

@sh_turner

MORNING IN THE LIFE OF A HOSTIE #fyp #foryou #viral #flightattendant

♬ Paper Birds - Jordan Halpern Schwartz

"Доброго ранку, сьогодні я збираюся працювати, щоб зробити зворотний рейс з Хобарта. Це моя типова ранкова рутина", - каже вона в кліпі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Починається її день о третій годині ночі, і вона потихеньку починає збиратися на ранкову зміну, щоб О п'ятій вже відправитися на роботу.

@sh_turner

Let’s get ready for work ✈️ #flightattendants #viral #fyp #foryou #australia

♬ Paper Birds - Jordan Halpern Schwartz

На ролику вона все детально розповідає, не упускаючи жодної деталі.

До слова, макіяж вона завдає зовсім легкий, щоб нічого не заважало їй протягом важкого робочого дня.

Варто відзначити, що незважаючи на всю складність роботи, бажаючих в авіакомпаніях дуже багато. Їм для цього потрібно пройти жорсткий відбір, і відповідати суворим вимогам. По-перше, більшість авіакомпаній не беруть на роботу стюардес, які перебувають у шлюбі.

@sh_turner

Day in the life || Flying through a pandemic ✈️📍 #flightattendants #viral #australia #melbourne #lockdown

♬ traitor - Olivia Rodrigo

Також, вони не повинні бути низькі, але і не дуже високі, а зайвої ваги бути зовсім не повинно.

Бортпровідникам чоловікам заборонено відрощувати бороду, потрібно вміти плавати, а на тілі заборонені татуювання, точніше, на видному місці.

Найголовніше, їм заборонено курити, навіть після висадки. Хоча б у формі, в якій вони летять. В авіакомпанії Qatar пішли ще далі, і співробітникам заборонено мати сигарети навіть вдома.

Нагадаємо, Українки влаштували голу вечірку на трасі в Чорногорії слідом за скандалом в Дубаї

Як повідомляв Знай.ua, пасажиру рейсу в Анталію стало шалено жарко і він вибив аварійний люк: світло згасло, діти плачуть

Знай.ua писав, в аеропорту " Бориспіль" українці з самого ранку не можуть полетіти в Батумі: "Поза зоною доступу"